لیست اختراعات حميد حيدر زاده


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ اظهارنامه: 1390/06/23
تاریخ ثبت: 1390/12/24
خلاصه اختراع:

در اختراع حاضر بيوفيلتري با ظرفيت حذف بالا براي تركيبات VOCs ساخته شد. در بيوفيلتر ساخته شده با استفاده از ضايعات پوسته گردو در بستر بيوفيلتر علاوه بر كاهش هزينه مشكلات رايج در بيوفيلترهاي متداول برطرف گرديد. مشكلاتي از قبيل تراكم بستر افت فشار و گرفتگي ستون در بيوفيلتر ساخته شده مشاهده نمي شود. همچنين پوسته گردو با تخلخل بالايي كه دارد محيط مناسبي براي تثبيت ميكرو ارگانيزم ايجاد كرده و با خاصيت حفظ رطوبتي كه دارد رطوبت مورد نياز براي رشد باكتريها را فراهم مي كند. با استفاده از آزمايشهاي اوليه باكتري سودوموناس پوتيدا براي حذف بيولوژيكي تركيبات VOCs انتخاب گرديد اتيل استات و استون (كه به مقادير زيادي به عنوان حلالهاي صنعتي در صنايع شيميايي استفاده مي شوند) به عنوان تركيبات آلي فرار براي بررسي عملكرد بيوفيلتر در نظر گرفته شدند. ظرفيت حذف بيوفيلتر ساخته شده 412gr/m3.h براي اتيل استات و 760gr/m3.h براي استون به دست آمد كه ظرفيت حذف بسيار بالايي مي باشد.

تاریخ ثبت: 1391/02/03
خلاصه اختراع:

يكي از اصلي ترين منوترين الدئيدهاي مسئول طعم تلخ كلاله زعفران پيكروكروسين مي باشد. پپيكروكروسين چندين ويژگي درماني دارد كه در اينجا خاصيت ضد سرطاني آن به عنوان مهمترين ويژگي آن معرفي مي شود. نتايج بررسي هاي ما در هر دو مدل تحقيقاتي حيواني و مطالعه در لوله آزمايش نشان داده كه پيكروكروسين با دز مشخص در زمان معين و با نحوه تجويز خاص مانع رشد تومور در سرطان پستان القاء شده در حيوان آزمايشگاهي شد. مكانيزم مولكولي اين اثرات نيز بررسي و اثر آن بر چرخه سلولي و فاكتورهاي آپوپتوزي تعيين شد. همچنين نشان داده شد كه اين ماده بر ساختار DNA اثر داشته و موجب تغيير ساختار آن از B-DNA به C-DNA شد. اين ماده ميان كنش هيستون HI با DNA را كاهش داد و اين اثر به عنوان يكي از مكانيزم هاي عمل آن پيشنهاد مي شود. پيكروكروسين نقش موثري در درمان سرطان پستان دارد.

تاریخ ثبت:
خلاصه اختراع:

در اين اختراع از ضايعات الياف پنبه ماده اي ارزشمند قابل حل در آب بدست آمده است. سلولز قليايي و كربوكسي متيل سلولز از پر كاربردترين مشتقات سلولزي محسوب مي شوند. الياف پنبه حاوي مقادير بسيار بالايي سلولز مي باشد بنابراين نيازي به استخراج سلولز از آن نيست. كربوكسي متيل سلولز از واكنش بين منوكلرو استيك اسيد و سلولز قليايي توليد مي شود كه قابليت حل شدن حتي در آب سرد را نيز دارد. سلولز قليايي از طريق جذب هيدروكسيد سديم بر الياف پنبه به وجود مي آيد. در اين اختراع كربوكسي متيل سلولز به عنوان ماده با ارزش افزوده بالا با موفقيت توليد شده كه بر طبق اين روش چون از يك پسماندبه عنوان ماده اوليه استفاده شده است از نظر زيست محيطي بسيار مناسب و همچنين از منظر اقتصادي بسيار مقرون به صرفه است از كربوكسي متيل سلولز توليد شده براي اثبات ساختار شناسي طيف FTIR و براي شكل شناسي تحت عكس برداري الكتروني قرار گرفت. همچنين تاثير عوامل مختلف نظير دما زمان غلظت مواد اوليه و نوع حلال به منظور بدست آوردن شرايط بهينه واكنش و كيفيت كربوكسي متيل سلولز حاصل مورد بررسي قرار گرفت.

موارد یافت شده: 4